CURS GRUPAL 101: Prevenir la violència masclista des de les entitats, empreses i comerços

Curs bàsic de prevenció de la violència masclista per a entitats, empreses, comerços de Sant Andreu de la Barca. Introducció al Pacte Municipal contra la violència masclista de Sant Andreu de la Barca.

Aquest curs és obert a entitats, empreses o comerços que es vulguin sumar al Pacte Municipal contra la violència masclista, per aprendre a coneixer què és la violència masclista, com detectar-la i què podem fer.

El curs s’ofereix en diferents formats (virtual o presencial) adaptats a les necessitats del grup. A més, els continguts s’adapten a cada grup o col·lectiu.

Per inscriure’s nomès cal enviar un email a [email protected] indicant el vostre interés.

Professorat:

Cristina Escudé, psicòloga especialitzada, ABD